Partners Sellevate

effect connect partner
partner Sellevate

Bol.com

Helpen om zo efficiënt en succesvol mogelijk online te ondernemen op bol.com. Dat is wat Sellevate doet. Dat kan door inzicht te krijgen in de mogelijkheden die je hebt, bijvoorbeeld door slim marktonderzoek te doen. Daarnaast is Sellevate ook een uitstekende tool waarin je je online verkopen op bol.com volgt en optimaliseert.

Sellevate is Bronze Partner van bol.com


Sellevate en bol.com hebben een goede samenwerking. Dankzij een API verbinding is het koppelen van je store(s) makkelijk en snel klaar. Zo kun je direct gebruik maken van het dashboard. 

- Product Research Tooling
- Integratie & IT security voldoen aan de bol.com gold partner eisen

EffectConnect

effect connect partner
E-commerce integratieplatform die alle slimme functies die je nodig hebt om een geautomatiseerde e-commercebedrijf te runnen. Alle kennis over:
- Repricing
- Voorraadbeheer meerdere magazijnen
- Statistieken en analyse
- Smart Data
- Order management
- Fulfilment

EffectConnect is gespecialiseerd in integraties van platformen. Zo hebben ze interface met Amazon, eBay, Kaufland en andere marketplaces in Europa. De backoffice integraties met Exact, AFAS en andere. De API is zo goed intwikkeld dat je vaak je eigen integratie kunt maken. 
Ga naar EffectConnect

Fulfilment.nl

Fulfilment.nl neemt je webshop logistiek uit handen. Heb je een eigen webshop of ben je verkoper op bol.com of Amazon? Fulfilment.nl verzendt al je bestellingen!

Ook verkopers die liever zelf de logistiek uitvoeren worden geholpen door Fulfilment.nl. Zo bieden ze ondersteuning aan op het gebied van software, inrichting, processen, vervoerders en nog veel meer.
Ga naar Fulfilment.nl
partner Sellevate

Aan de slag met Sellevate

Doe op de eenvoudigste manier doeltreffend marktonderzoek. Houd simpel je eigen kansen in beeld.
Prijzen
© 2023 Sellevate, Alle rechten voorbehouden
KVK-nummer: 84409134
nl_NLDutch
×