Blog

Als je online onderneemt komt daar heel wat bij kijken. Genoeg mogelijkheden om te optimaliseren. Lees het Sellevate-blog, doe er je voordeel mee.
Alles
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tips

Maximaliseer Je Online Verkoopsucces: Een Gids voor Winstgevende Handel via Bol.com

Het artikel bespreekt hoe je succesvol kunt verkopen op Bol.com, een groot e-commerce platform in de Benelux, door middel van het opzetten van een verkopersaccount, strategische prijsstelling, uitstekende klantenservice, voorraadbeheer, en het optimaliseren van productvermeldingen met tools zoals Sellevate.nl, terwijl het ook de uitdagingen zoals concurrentie en platformregels aanstipt.

May 17, 2024

Lees
Tips

"Dropshipping 101: Een Complete Gids voor het Opzetten van Jouw Shopify Winkel"

De gids beschrijft hoe ondernemers een dropshipping-bedrijf kunnen opzetten en beheren op Shopify door een winkel te creëren, producten te vinden, betalingsgateways in te stellen, SEO te optimaliseren, te promoten en prestaties te analyseren om een succesvolle online winkel te bouwen zonder eigen voorraadbeheer.

May 15, 2024

Lees
Tips

Succesvol Starten met Dropshipping: Een Stapsgewijze Handleiding voor Online Ondernemers

Dropshipping is een minimale investerende e-commerce methode met flexibiliteit, maar met uitdagingen zoals kwaliteitscontrole en leveringstijden, waarbij Sellevate.nl dropshippers ondersteunt op platformen als bol.com door middel van productzoek- en analysehulpmiddelen.

May 14, 2024

Lees
Tips
Nieuws

Succesvol Adverteren op Google: De Geheimen van een Effectieve Landingspagina

Een goede landingspagina voor Google Ads moet geoptimaliseerd zijn voor conversie, relevant zijn, een duidelijke call-to-action bevatten, gepersonaliseerde ervaringen bieden en regelmatig aangepast worden op basis van data-analyse om succesvol bij te dragen aan de marketingstrategie.

May 14, 2024

Lees
Tips

Maximaliseer je Online Verkoopsucces: Een Diepgaande Gids voor het Bol.com Partner Platform

Het artikel introduceert het bol.com partner platform dat kansen biedt voor verkopers in Nederland en België om hun producten te verkopen, de voordelen zoals bereik en ondersteuning benadrukt, de integratie van Sellevate.nl belicht voor verbeterde verkoopprestaties, tips biedt voor succes op het platform en eindigt met de aanmoediging voor verkopers om deze synergie te verkennen voor het vergroten van online succes.

May 13, 2024

Lees
Tips
Nieuws

De Kracht van Google Ads: Waarom Investeren in Betaalde Zoekmachineadvertenties Belangrijk is voor uw Bedrijf

Google Ads is een essentieel advertentieplatform dat bedrijven, inclusief e-commerce en verkopers op marktplaatsen zoals bol.com, in staat stelt om hun online zichtbaarheid te vergroten en verkoop te stimuleren door middel van gerichte reclame en flexibele budgettering.

May 13, 2024

Lees
Nieuws

Het Belang van Zoekformules op een Marketplace: Een Diepgaande Analyse

Als online seller is het begrijpen en effectief gebruiken van zoekformules op een marketplace zoals Bol.com van cruciaal belang. Deze algoritmen spelen een essentiële rol in het succesvol presenteren van jouw producten aan potentiële klanten en het vergroten van jouw zichtbaarheid op het platform. In dit blog zullen we de rol van zoekformules onderzoeken en hoe ze kunnen worden geoptimaliseerd om jouw verkoopresultaten te verbeteren. Aangeboden door BolTrends.nl

May 12, 2024

Lees
Tips
Customer support

Ontdek de Werking van Shopify: Een Stap-voor-Stap Handleiding voor Online Winkel Succes

Dit artikel is een complete gids die de functies en het gebruik van Shopify als een gebruiksvriendelijk e-commerce platform uitlegt, geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers die een online winkel willen creëren en beheren.

May 10, 2024

Lees
Tips

"Maximaliseer Je Verkoop: Een Gids voor Succes op Bol.com"

Dit artikel geeft aanwijzingen voor het effectief verkopen van producten op bol.com met de hulp van Sellevate.nl, inclusief het optimaliseren van productlijsten, uitvoeren van productonderzoek, waarborgen van klanttevredenheid en het analyseren van verkoopprestaties om succes op het platform te maximaliseren.

May 6, 2024

Lees

Probeer sellevate nu twee weken vrijblijvend uit!

Sluit je aan bij meer dan 2400 actieve gebruikers